ALTRAD STÄMPELLÅDA



Jag har altrat min plastlåda som jag har clearstamps i. Har använt stämplar enbart ifrån stämpelboden. Jag lovar det var fan det drygaste jag vart me om att distressa och stämpla alla sidor, puuh! Jag är nog ingen altrare även om det blir tjusigt (förhoppningsvis) när det är klart... :)



Psst! JAG VANN TÄVLINGEN! =)



BLOGGCANDY HOS PAPERMAZE


Papermaze bjuder på påsk karameller i sin blogg!


GRÅLLE GRÅBEN

Hur många av er släckte lamporna halv 9 igår då? (earth hour). Själv ville jag visa för mig själv sådär lite halv duktigt att jag åtminstone tänkte på den globala uppvärmningen...Jag satt datorn på vilo läge, släckte lamporna, tände små mysiga ljus och la mig ner och gjorde en kroppsscanning (mindfulness). Så kommer min sambo hem och frågar vad jag håller på med? Jag försöker faktiskt visa att jag bryr mig sa jag så ska du komma här och förstöra! Så skrattar han och säger: men lisa det är halv 9 inte halv 8. Ooops! :) men va fan tanken var ju god iallafall!

Jag började scrappa när Bosse dog för att jag ville bevara hans minne på ett fint sätt samt att det faktiskt hjälpte mig oerhört mycket i sorgeprocessen. Jag struntade totalt i det jag läste om att man ska prov scrappa först innan man ger sig på något stort som kan bli fel när man inte är van. Fel blev det ju också...tror jag höll på och gjorde om och fixade till Bosses sidor i 2 år! (är fortfarande inte nöjd).

Så Grålles album har kommit lite på efterkälken...Han föddes 2005 och jag gjorde hans första sida i slutet av förra året och den tänkte jag visa nu.

ATT TOLKA EN SKISS...



Det här är faktiskt bara andra gången som jag gör en lo efter en skiss som någon har ritat. (mycket poppis i scrapvärlden)
Jag har haft för mig tills helt nyligen (då jag gjorde min första) att det inte var något för mig för jag vill ju göra saker på mitt sätt men ack så fel man kan ha...Det är riktigt kul faktiskt och när jag såg denna kände jag direkt att det här kan bli något som passar bra...


Jag har använt mig utav olika slags cracklepaint, ett medium som spricker när det torkar vilket gör utseendet lite slitet ,skitigt eller vintage...
I detta fall ville jag att det skulle se mest skitigt/slitet ut på ett mordent sätt.

Det finns inte mycket att säga om lo`n i övrigt mer än att min bror är mycket speciell (vem är inte det på ett eller annat sätt) och jag tycker att lo`n visar det budskapet jag ville få fram.

Just denna skiss har maiden ritat som är med i ett designteam på handarbeta och vanligtvis får man vrida och vända, lägga till eller ta bort saker
på skissen lite som man känner eller så kan man som jag i detta fall, göra en nästan identisk tolkning. Det fanns en regel i detta fall dock; man fick inte använda blommor som dekoration. Det är väldigt vanligt att man använder sig utav blommor på det mesta dock är jag faktiskt rätt dålig på det men det ser jag bara som positivt..mer fantasi med andra ord ;).

En lustig sak värt att nämna bara...Bakgrundspappret med taggtråd på är ur en skokartong med mina sneaky steve! OBS! det är inte att rekommendera när man scrappar att använda sig utav sådant då det inte är fotosäkert!


TÄVLA OCH VINN SCRAPBOOKINGPAPPER!


Tävla och vinn scrapbookingpapper ur nya kollektionerna ”Kärlek & Bröllop”, samt ”Fräcka Former”! Läs mer på på http://www.graphicminds.se/


TOTAL EGO BOOST!

Jag såg att scrapptorget hade en tävling på sin sida om att skapa på temat
Rock ´n´ Roll
och det var jag ju bara tvungen att haka på (älskar att skapa rockigt)!

Som ni kanske märkt eller kommer att märka så gör jag en hel del som handlar om mig själv...och jag ska förklara varför. Jag håller på med en BOM = direkt översatt från amerikanska blir det book of me eller på svenska = boken om mig. Det är grymt kul samt att det ger självkänslan en riktig boost!

HANDGJORT ARMBAND MED BULLTERRIER


Jag fick ett plötsligt infall (efter något års uppehåll) att göra ett armband!

Har flätat mockaimitationsband sedan köpt små delar och de emaljerade hjärthängena som jag tyckte passade perfekt! De små bullarna får man ju aldrig nog av dessutom är ju armbandet helt rätt (trendmässigt) om man är intresserad av sådant men det behöver man ju inte alls vara.

Detta armband är upplagt på
tradera. följ budgivningen genom att klicka på länken!


DAGS ATT STÄDA UT JULEN...

Jag tänkte städa ut vintern/julen genom att visa en LO (layout) som jag gjort om julen 2009 och faktiskt den enda med jultema som jag har gjort hittills.

Ni kommer nog att märka till slut... att det är genomgående i mina lo´s att jag fullkomligt älskar starka accentfärger som bryter av mot vitt eller svart samt att jag gärna blandar verklighet med fantasi eller gör ett fantasilandskap.

Denna lo om juldagen är inget undantag där kan jag säga! Tanken var att få en känsla som utstrålar bl.a värme men utan de klassiska julfärgerna samt lite fantasi...Rosetterna har jag sytt på symaskin och tanken bakom dem är ju mammas stora intresse för hundutställningar och hundar. Givetvis kan ingen låta bli att mysa med den lille bullevalpen som är kvar i kullen och ser gullig ut!

OBS! BILDERNA ÄR ALLTID KLICKBARA SÅ NI SER ALLA DETALJER.

ALTRAD KAKBURK

Jag tar normalt inte emot beställningar just nu p.g.a tidsbrist men ibland kan man inte låta bli när de kommer med bedjande ögon :). Min arbetskamrat driver vid sidan om sitt ordinarie arbete ett katt & hundpensionat som de rustat upp lite grann så nu (efter att hon sett en julburk jag gjort) ville hon ha en altrad kakburk i färgerna grå/blå till sina gäster när de väntar...så självklart gjorde jag det!

Annas pepparkaksburkar i plåt funkar utmärkt.
Altra = (alternativ scrapbooking) man ändrar/gör om något med papper och dekorationer...

HANS FYLLER 35 ÅR IDAG!


Dagen till ära vill jag visa upp den LO jag gjorde till karlssons scrapperi - alla hjärtans dag tävling som jag vann! :) Hasse poserar för övrigt som hallick på bilden...

Scrapptorget firar 50.000 besökare…


Japp, stort Grattis till dem säger jag! Har följt dem från början och finner deras blogg mycket väl uppdaterad med mycket nytt och fräscht att se!

ATT SE MED NYA ÖGON...

Denna scrapbooking layout är gjord i 12*12 inch och det är faktiskt den enda storleken jag använder mig utav. Jag gillar verkligen den här och vill visa upp den och budskapet är fint! (alla foton är klickbara så att detaljerna syns).

Jag har använt mig utav martha stewart punch around the page - love it!
Fjärilen och fågeln har jag alcoinkat. Fjärilen har jag även stämplat swirls på och klistrat ett vitt papper bakom för mer effekt.



VÅR SNART?


Här kommer mina första rader i min helt nya blogg!
Tanken är att jag ska visa upp mina alster/konstverk/lo:s eller annat pyssel man ibland hittar på. Precis som jag har fått inspiration ifrån andra bloggar så vill jag här gärna dela med mig utav mina verk...Det ska även bli kul att visa upp vad man pysslar med (så gott som jämt) för familj och vänner.

Som titeln lyder men inte bilden så är vi väl ändå liiite trötta på snön nu även om det kan vara vackert att se på ibland.