Trevlig helg!


Så här kan det se ut när man har KAOS på pysselbordet och en katt som ska vara i centrum och hjälpa till med att packa upp paket man precis fått på posten... =)

Trevlig helg!

PUNK!


Jag har gjort ännu en lo om min kära storebror. Det finns så mycket att säga om honom och kreativiteten flödar när jag tänker på honom. Han har sina egna bestämda åsikter om hur livet ska levas och han är verkligen sig själv i alla väder...vilket brukar uppskattas!

Jag har skrivit vårt efternamn på lo:n precis som på hans jacka med riktiga nitar som jag hamrat på så att de skulle bli lite slitna i locken!

Dödskallen är tim holtz grungeboard som jag har målat, mistat och cracklat... har även använt en massa stämplar, masker och distresser i övrigt på hela lo:n

ROCK ON!


hanna firar 10 000 besökare med en bloggcandy! klicka på bilden så kommer du dit. "Trekker vinnerene 17.mai:)"

PIPPI PÅ FÅGLAR!


För några månader sen hade pysseltagen en månadstävling där man skulle skapa efter momas skiss. Det var min första gång att skapa efter en skiss och jag blev till slut hel nöjd! Synd bara att jag somnade och inte hann lämna in den i tid...SHIT happens!

(klicka på bilden för detaljer)



Älskade Olga fyller 12år idag!


Ja idag fyller tant Olga 12år och det är mycket gammalt för att vara denna ras! Vi är bjudna på tårta ikväll och jag har gjort en lo fylld med kärlek till hennes ära!

EN NY BUTIK VILL FIRA!

Man kan vinna detta scrapgodis...Klicka på bilden så kommer du till bloggen. Den nya webshopen hittar ni här: http://ni-petryck.se/
Avslutas 12/5

BRÖLLOPSKORT


En arbetskamrat i min ålder gifte sig i mars och de övriga ville att jag skulle göra ett bröllopskort med kort varsel åt honom! Tycker att det blev ganska bra ändå...enkelt med tydligt budskap. :)

Trevlig helg! Japp, för nu är jag frisk efter 14dagar sjuk.

FÖRÄNDRING!


En utav mina största positiva förändringar 2009 var nog byte av frisyr och färg. Det låter löjligt men jag hade haft färgat svart halv långt hår i 14år och var sååå less. Jag kände mig fräsch och älskade min nya frisyr dock blev det färgat till mörkbrunt ganska fort! Nu funderar jag på om jag inte ser ut som en kärring trots allt... ;)


TIPS
! Ska du måla med cracklepaint som jag har gjort runt och på fotot. Tänk på att färgen flagnar bort på glatta ytor så lacka med något över så sitter det! (jag tog glittrig akrylfärg).

ARMBAND MED DÖDSKALLAR!


Jag lyckades i min feberyra att knåpa ihop detta armband. Såg några liknande dödskallar på något modearmband och tyckte de var coola! Jag började söka efter dem här i Sverige och hittade sådana för 45kr/st lite väl dyrt så jag vände mig till USA och där var de såklart hur bra pris som helst så då blev det en beställning. Det är ett väldigt simpelt armband med mockaimitationsband men mer behöver det inte va ibland. Jag blev kanon nöjd! :)

Nu ska jag dyka ner i sängen igen o vara sjuk o deppa...

EMBRACE IMPERFECTION


Ibland känner jag mig ful, ibland känner jag mig värdelös, ibland känner jag att jag inte duger någonting till och jag kan välja om jag vill ta emot de tankarna/känslorna eller om jag bara låter dem pasera...och övertyga mig själv om vad jag faktiskt tror på...för mig är det svårt.

Jag har aldrig följt bloggar och jag skaffade mig nyligen en själv sådär hux flux och började därmed att prenumerera på andra bloggar....och började därmed att tvivla på mig själv och vad jag håller på med. Alla är så otroligt proffsiga och duktiga! Varför bloggar jag? När andra gör det bättre...o.s.v.

Jag kom fram till att vi lär ju av varandra! Från inspirationen kommer ju kreativiteten och det kan ju aldrig vara fel. Jag har alltid för höga krav på mig men jag måste hålla med en vän som sa " jag bloggar för min egen skull, det är som terapi att få skriva av sig och det spelar ingen större roll om ingen annan läser den".Jag kom fram till att jag scrappar delvis av samma anledning. Det är som terapi för själen!

Vad babblar jag om? ;) Åter tillbaka till
EMBRACE IMPERFECTION som är en LO som jag har gjort till min BOM som är ett budskap till mig själv och numer även till er!

Det går inte att översätta rakt av utan det betyder: ATT MAN DUGER PRECIS SOM MAN ÄR. Att man är bra oavsett, att man är finast när man är sig själv. Att man inte ska bry sig så mycket om vad andra tycker...att man kan vara usel och fela ibland men det gör inget och sist men inte minst ska man göra saker för sin egen skull och inte för att andra ska tycka att det är bra. Ja, ja inget nytt! :) men kan vara svårt att hålla fast vid!