♥ ÄNTLIGEN! ♥

Nu har här äntligen inhandlats en NIKON D90


och en mp640 CANON skrivare



ME SO HAPPY! ♥
(bara tusen saker att läsa in nu då....)


Trailershut.com

INSPIRATIONSALSTER...

utmaningsbloggen skulle man denna månad bli inspirerad utav bilden nedan...
Bilden har jag lånat och det är Linda Elm som har fotat.


Jag tänkte direkt VILT...en härlig natur där alla blommor, djur och bär blandas med varandra och jag associerade direkt till pappas stuga i Torrbo som ligger på en kulle mitt i skogen med underbar natur och naturtomt...

*KLICKA PÅ BILDEN SÅ ATT DEN BLIR STÖRRE..DET FINNS EN DEL ATT SE*

Trailershut.com

Jag vann...


I ett tidigare inlägg deltog jag i en tävling där man skulle tolka kärlek...Och jag vann delad första plats =) vi fick dela på 500kr att handla för i butiken AltheasMix.

Såhär stod det:

"Tävlingen avgjord, TACK ALLA som deltog! Sjukt svårt att utse vinnare, så det blev avgjort mellan två LO´s, delat första pris. Jag kunde inte välja. Jag har valt med hjärtat och valt efter kreativitet och känsla, de som berör MIG!"

Tack själv säger jag! Härligt att någon ser och förstår det man vill förmedla =)

Trailershut.com

FÄRGLAGT MED TOMBOW...

Ok, inte skratta nu...men här är lite bilder på färgläggning med tombowpennor och blender. Jag vill understryka att det är mina första färgläggningar någonsin och det är inte lätt att få till det... =) Det är sweet peas stämplar som jag blivit sååå kär i!

Jag vill gärna att ni lämnar tips, ris och ros då jag inte känner någon som jag kan be om hjälp med detta (har ju lagt upp en tråd på forumet).


*klicka på bilderna så blir de stora!*

Jag har även gjort ett kort som jag visar här nedan i rosa och brunt som är ett bidrag till scrap o trycks månadstävling

Trailershut.com

FÄRGLÄGGNING....

Det har varit liiite TORRT minst sagt i bloggen på sistone men så kan de va ibland...Ingen lust att pyssla (where is me MOJO?) eller annat man måste göra....som att beställa fulla berg med grejer...nu får jag ge mig =) har fyllt på förrådet för ett helt år!

Men...jag har övat o övat på att färglägga stämplade motiv med tombow pennor då jag blev KÄR i sweet peas stämplar...det är inte lätt att färglägga kan jag säga!

Alla är vi någongång nybörjare på allt ;)

Så snart...idag eller imorgon får ni se mitt första kort med målat motiv på...

Idag är det fredag så man kan ju inte vara annat än på gott humör...eller vad säger ni!? =)

Trailershut.com

"kärlek"-fri tolkning!

AltheasMix har en tävling på temat kärlek.

Jag har gjort en dubbel lo med min hjärtevän Bosse.
Det blev en usel bild och var svårt att fota. Pärlorna i massor är gröna i 3 olika nyanser och de lyser så härligt i kontrast till de mörka men det syns tyvärr inte.
Jag har målat med vit akrylfärg i kanten på den svarta cardstocken så att det ger en härlig effekt...sedan har jag stämplat med swirls. De vita blommorna är i metall.

På vänster sida står det: "Mer än ett husdjur, mer än en vän. När allt annat var mörkt fanns du alltid där. Att trösta, lita på. Fick mig att le och busa även när det kändes som tyngst".

På höger sida står hans goda egenskaper....

Bosse dog 2007 och var min bästa vän. Jag tycker att layouten beskriver min tolkning utav kärlek ganska väl...

*klicka på bilden så ser du bättre*


Trailershut.com

VILL BARA BERÄTTA...

"Hejsan,

Jag vill bara meddela att ditt bidrag är en av vinnarna i vår sommarutmaning, Grattis=)

Underbar katt:)"

Pekar neråtTrailershut.com





LAZY SUMMER DAYS

Nästan allt jag gör nuförtiden går till utmaningar/tävlingar. Det verkar vara det som inspirerar mig just nu och som driver mig till att skapa.

Lscrapbooking hade en utmaning där man skulle inspireras utav lata sommar dagar med färger och former som hör där till...

Jag tyckte att jag hittade ett perfekt kort på Grålle när han ligger o slappar i sin gräslåda (som han eg ska äta ) Ja, jag tycker att lo:n ger en känsla utav "lazy summer days" med lite komik över det hela.

Trailershut.com

AVSLUTNING!


Sekreteraren på jobbet har en dotter som slutar nionde klass och hon ville ge henne ett kort som jag har gjort. När hon fyllde år var det enda hon önskade sig "ett kort som din jobbarkompis har gjort". Hur söt får man va!? :)

Trailershut.com