Cirklar...

Inne hos scrap-perra var månadens utmaning att använda minst 3st cirklar varav en skulle vara kortet och så här blev min tolkning...


klicka på bilden så ser du bättre mina små godingar!peluk

Trailershut.com

Naturligt!

Jag har gjort en lo med mig själv på, efter en skiss hos scrap&hobby. Man jobbar verkligen med sin självkänsla, självkännedom och självförtroende när man ser sig själv hela tiden under arbetets gång och man får intala sig själv att man är fin och duger precis som man är...
Försöka går ju jelir


Trailershut.com

Trevlig helg!


`No one can go back and make a brand new START
Anyone can start from now and make a brand new ENDING.`

Trailershut.com

Trött på vintern...

Så jag var tvungen att göra en somrig lo med mina gravida vänner från juli förra året...tycker att bilden är helt underbar! Dock har jag förstört bilden i bildprogrammet...det får duga ändå. =)








Ut me det gamla!



Trailershut.com

2011

Första lo:n det nya året! Ja, bilden talar för sig själv.För mig betyder den bilden oerhört mycket...den visar vilken stark/nära relation de hade när Bosse levde. Grålle och jag förlorade vår bästa kompis..tänk så livet är...på ett kick är allt borta.

Trailershut.com

tio i topp! 2010 layouter...

Tänkte visa er vilka jag är mest nöjd med utav mina lo:s under 2010 som ett avslut på året...det var ur svårt att välja ut kan jag säga! (utan inbördes ordning).


Trailershut.com