*TAG 9*

This is my new favorite, T!M tag this season :) Inspired by his 12 tags of christmas - here: tag 9 .

I´ve used all the techniques that I could!






Almanacka 2012

Jag köpte mig en BIND IT ALL (en maskin som binder ihop papper,kartong m.m...) Då kunde jag bland annat göra en personlig almanacka i vintagestil till min mor i julklapp! Så här kommer en kavalkad med bilder på den...

Bilderna är uppifrån - jan till ner - dec.


STÄMPLAR SÄLJES-SUPER BILLIGT!

1. peggy
2. supergirl SÅLD
3. purple woodsSÅLD
4. flowing in blue SÅLD
5. red heartsSÅLD
6. fairy of the night SÅLD
7. black rose fairySÅLD
8. soft goth nightSÅLD
9. light of beutitudeSÅLD













Säljer super vackra SWEAT PEA stämplar till super pris då jag hellre vill att de används än ligger oanvända i min förvaring för att jag är värdelös på att färglägga.

Jag säljer även STAMPOTIQUES ur tuffa stämplar till super pris!

Alla stämplar är monterade på EZ-foam och jag vill ha 25kr/st för dem. Använda max 2 gr så i super skick alltså!

porto tillkommer!
svara på forumet om du är intresserad! med nr 1-9

Ulrikas blogcandy !


Kolla vilken fin candy Ulrika har! Kika in i hennes blogg här för att vara med du också! Men skynda! Deadline är redan imorrn kl 21.00.

*TAG 8*

Here is my take on the Simon Says Stamp and Show A Tim Holtz Themed Tag!. Inspired by the 12 tags of christmas by T!m H, tag 8.

Ja, här händer det inte mycket inte...puhh! Jag måste göra klart mammas julklapp och det är prio 1 just nu! men här kommer iallafall tag nr 8 och länken till T!Ms variant har du här.




*TAG 7*

Här kommer tag nr 7 då! T!M tillhandahåller ju en hel del produkter och man kan helt enkelt inte äga varenda liten pryl om man inte är miljonär...Jag har en hel del men det man inte har får man efterapa med något liknande material som man har hemma.

Här finns länken till T!ms tag. Check It Out sembah




*TAG 6*

Här kommer *tag 6* inspirerad utav T!Ms tekniker och utförande här.

Du vet att du kan alltid klicka på bilden för att se den större med alla detaljer...dock måste du trycka "pil tillbaka" då för att komma tillbaka till bloggen eller ännu lättare: högerklicka på bilden och" öppna i ny flik" så kommer bilden på en ny sida som det bara är att stänga ner när man gluttat färdigt!


Hjälp på vägen...

Jag har inte skrivit någon detaljerad beskrivning på alla tekniker jag använder på tagsen. Har länkat till varje tag som Timpan har gjort, där jag använt samma teknik på min tag.